Skip to content

 

Edelskov Bus A/S er Danmarks ældste og mest erfarne busselskab, og vi løser alle slags kørselsopgaver, uanset om det er små eller store grupper, der skal afsted.

I sidste ende handler alle gode busoplevelser om mennesker og indsigt – derfor er der en erfaring til forskel, når du ringer til os.

Edelskovs fotoalbum

Billederne til højre herfor, har Forsvarets Bibliotek været så venlige, at sende til Edelskov bus. Hvis du ligger inde med gamle billeder af Edelskovs Busser – modtager vi dem meget gerne på edelskov@edelskov.dk

Læs mere om historien bag Edelskov Bus A/S herunder

0
års erfaring

 

HISTORIEN BAG EDELSKOV BUS A/S

Edelskov Turisttrafik blev grundlagt i 1922 som et af de første selskaber med turist og bestillingskørsel i København. Fra start blev virksomheden drevet af familien Edelskov, der gennem årene til stadighed udviklede og udvidede forretningen med flere busser og forskellige typer af kørselsopgaver.

I slutningen af 1940’erne overtog anden generation af Edelskov-familien virksomheden, og efter krigen begyndte man at lave turistture rundt i Danmark og Europa.

Antallet af turister i København blev flere og flere, og Edelskov Turisttrafik var snart førende i udflugter og sightseeings i det Storkøbenhavnske område og blev blandt de største indenfor buskørsel. Virksomheden opbyggede gennem årene en fast og solid kundekreds som såvel dengang – som i dag – serviceres og plejes på bedste måde.

I takt med at udviklingen gik mod større og mere effektiv drift, besluttede Edelskov-familien i 1988 at danne aktieselskabet Edelskov Bus A/S for at imødekomme kundernes stigende krav til validitet, sikkerhed og volumen.

Virksomheden drives i dag som en dynamisk og innovativ arbejdsplads, der sætter kundeønsker og krav i højsædet – i bestræbelserne på også i fremtiden at kunne tilbyde markedets bedste produkter inden for persontransport.

Nostalgihjørnet har tidligere bragt en artikel om Edelskov – Læs den her

Back To Top